Oletko kiinteistönvälittäjä, myytkö omaa asuntoasi vai tarvitseeko sinun saada hyvät kuvat sijoitusasunnostasi vuokrailmoitukseen.

Kauttani saat laadukkaat kuvat asunnostasi.

Mallikuva-9.jpg

Asunnon myyjä ja ostaja hyötyvät

Jokainen asuntoa ostamassa oleva haluaa löytää itselleen mieluisan kodin. Tarjontaa löytyy monenlaista, mutta miten uutta kotia etsivä löytäisi itselleen juuri sen mitä etsii?

Ammattilaisen ottamana ja laadukkaalla laitteistolla otetut kuvat saavat asunnon näyttämään juuri siltä, kuin sen pitääkin. Ne antavat selkeän ja hyvän kuvan asunnosta, mikä johtaa helpommin kauppaan.

Hyvien valokuvien tarkoitus on välittää myös oikeanlainen kuva asunnosta, sillä ei ole tarkoituksenmukaista että niillä johdetaan asunnon ostajaa harhaan.

Olitpa sitten kiinteistönvälittäjä, tai itse myymässä/vuokraamassa asuntoasi, on tärkeää välittää asiakkaalle se "WAU" tunne asunnosta.

Mallikuva-13.jpg

Asunnon myyntikuvilla on suuri merkitys asuntokaupassa!

Hyvät valokuvat ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä asunnon myynti-ilmoituksessa. Ilmoituksen myyntikuvat luovat tärkeän ja vahvan ensivaikutelman myynnissä olevasta kodista jota ilmoituksen muu sisältö tukee.

Hyvät myyntikuvat herättävät kotia etsivän huomion asuntoilmoitusten joukossa ja sitä kautta potentiaaliset ostajat tutustuvat myytävänä olevaan kohteeseen tarkemmin.

Massasta positiivisesti erottuvat kodin kuvat edesauttavat kaiken tyyppisten kotien myyntiä.

Mallikuva-11.jpg

Tavoite

Hyvien asuntokuvien tavoite on saada ostaja tulemaan näytöille ja ottamaan yhteyttä myyjään. Tämä on erityisen tärkeää, koska ilman asiakaskontaktia ei ole kenelle myydä!

Kiinnostus

Ostajien kiinnostus vauhdittaa myyntiä ja saattaa myös nostaa asunnon toteutuvaa myyntihintaa. Mikä onkaan myyjän kannalata parempi kuin jos ostajaehdokkaita on useampia.