Untitled-8_edited.jpg

PERUS- JA YKSITYISKOHTIENKUVAUSPAKETTI

Untitled-9.jpg
Untitled-9.jpg

Perus- ja yksityiskohtienkuvaus

Parhaista paras

Tämä paketti on suunniteltu kohottamaan kohteen ilmapiiriä. Se koostuu tilakuvista, yksityiskohtaisista kuvista, jotka tuovat esiin materiaalit ja kiinnostavat yksityiskohdat - sekä lisäksi tunnelmakuvista. 

Käytämme luovuutta löytääksemme parhaat kuvakulmat ja mielenkiintoiset yksityiskohdat, jotka antavat parhaan vaikutelman talostasi tai asunnostasi

Ennen kuvausta kiintesitö kannattaa valmistella huolella. Suositus onkin käyttämään stailaajaa, mutta jos sisätilat ja yleisvaikutelma ovat hyvässä kunnossa, omistajan tekemä stailus voi riittää.

Sisältyy Perus- ja yksityiskohtienkuvaukseen

Julkisivukuvaus

Julkisivukuvaus sisältyy peruskuvapakettiin. Kuvia pyritään ottamaan mahdollismman paljon, niin taloa kohti, kun mahdollista pihaa/puutarhaa. Talvella on vaikea kuvata puutarhaa, kun lumi peittää kaiken. 

Huonon sään sattuessa on mahdollista taivas vaihtaa mukavan sinisen pilviseksi.

Ratsukuja 3, Laihia-45.jpg
Untitled-11.jpg

Sisältyy Perus- ja yksityiskohtienkuvaukseen

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus sisältyy myös peruskuvapakettiin. Ilmakuvia otetaan ainakin kahdesta eri suunnasta. 

Talon päälle laitetaan merkki, josta erottaa sen, mikä talo on kyseessä ja näin helpottaa mahdollista ostajaa hahmottamaan talon kohdan. 

Käytössä ammattikäyttöön tarkoitettu DJI Air 2s kuvauskopteri. 

Toiminta on vastuuvakuutettua ja löydymme myös Traficomin listalta. Kuvauksissa säävaraus. Kuvaamaminen ilmasta onnistuu jonkin verran tuulisella säällä, mutta sateella ei kuvata.